top of page

MOVE SMART

OPTIMALISEER JE BELEVING

BOOST JE PERFORMANCE

Bij iMove Performance Center is het onze missie om jou als sporter te helpen de beleving van je passie te optimaliseren.

Bij dit proces kan je rekenen op een persoonlijke aanpak, aangevuld met onze wetenschappelijke kennis en ervaring. 

Jaryd de Mooij

Drijvende kracht achter het iMove Performance Project.

Over mezelf:

Sinds jaar en dag ben ik gepassioneerd door sport. Sport en beweging hebben altijd centraal gestaan in mijn leven.

Net als menig kleine jongens zette ik mijn eerste stappen in de sport op het voetbalveld, maar overwinningen tijdens interscholenlopen zorgden voor een overstap naar de atletiek. Deze duurde echter niet zo lang, de voetbalkriebels bleken sterker tot...  de wielerpassie mij te pakken kreeg. Goed te pakken kreeg!

Als 16 jarige heb ik ons papa eindelijk kunnen overtuigen te mogen koersen. Hoewel ik stevig op de pedalen kon trappen kwam er op mijn 23ste een einde aan mijn wielercarrière. Ondanks een paar mooie jaren en avonturen bij onder andere: Flanders, Daikin, Scott Benelux en Jong Vlaanderen sijpelde het besef door dat ik net niet over voldoende fysieke capaciteiten beschikte om het als profrenner te maken. 

 

Het was tijd om mijn diploma (en ja inderdaad, hoe kan het ook anders... ook deze had met sport te maken) te verzilveren. Als (nooit officieel vastgesteld) adhd'er, sportleerkracht, vader van 3 en bezeten door sport, bleef ik mijzelf bijscholen en actief sporten.

Dat actief sporten kreeg  nog een extra dimensie toen ik mij enkele jaren geleden op een sluimerende droom stortte: De Ironman van Hawai.

Ondertussen zijn we al enkele mooie triatlon jaren verder. Na een paar mooie internationale overwinningen en podiumplekken als Agegrouper, kon ik in 2018 ook Hawaï aan mijn lijst toevoegen.

Sindsdien staat 2019 in teken van het concreet uitwerken van mijn volgende droom. Een eigen zaak, waar ik mijn passie en ervaring kan overbrengen om van mijn hobby mijn beroep te maken. iMove Performance Center kwam tot stand.

321_3rd-2451593-DIGITAL_HIGHRES-2490_229
bottom of page